Despre Noi
Coșul dvs.
Coșul este gol
Despre Noi

Compania «LAVINCOM PRIM» SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi este un producător major de grile, plase, garduri de metal, cit și porti de pichet, porți din fier forjat. Anii bogați de experientă a întreprinderii în sfera industrială şi comercială a permis să ne extindem pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În tot acest răstimp noi am îmbunătăţit şi optimizat continuu procesele de afaceri. Munca în aceaste direcţii a extins foarte mult o gamă largă de produse cît şi creşterea vitezei de fabricaţie. 

Compania «LAVINCOM PRIM» SRL. este un participant permanent al expoziţiei « City Build » din anul 2006. Aceasta oferă o oportunitate de a informa pe clienţii potenţiali despre tehnologiile de producţie inovate şi creşterea asortimentului. O gamă largă de produse, preţuri flexibile, comenzi de fabricare în cît mai scurt timp posibil, o locaţie convenabilă pentru depozitare şi de livrare prompte, este un anvantaj de a economisi timp şi banii clienţilor noştri. 

Pentru noi, fiecare client este important, şi indiferent desuma de cumpărare, personalul nostru este întotdeauna atent la fiecare comandă de transport. Managerii companiei noastre, vă vor răspunde la toate întrebările şi o să vă ofere consultaţie de specialitate pentru toată gama de produse. Noi credem că o cooperare cu compania noastră, va duce la un rezultat reciproc şi avantajs. Scopul companiei noastre este – făcînd o cumpărătură să deveniţi nu doar client fidel ci un partener de afacere permanent. Noi întotdeauna suntem bucuroşi de apelul dumneavostră şi mereu suntem gata să oferim întreaga gamă de produse.

dimensiuni

personalizate

Simplicitatea

în montare

Livrarea

Rapidă

Servicii

Montare